Skip to main content

Jeg undgår bevidst Folkemødet, da jeg tror jeg vil blive overstimuleret og menneske-mæt på 4 timer. Lidt ligesom mange børn bliver i skolen.

Til gengæld har jeg denne weekend mødt mennesker (i privat sammenhæng) som fortæller, at deres barn mistrives så meget i skolesystemet, at de som forældre har svært ved at få det hele til at hænge sammen – ikke mindst at passe deres arbejde.

Vi har et seriøst samfundsmæssigt problem, og vi skal til at have have lavet de kogntive institutioner som vi propper vores børn ind i om, så de kan være der, og blive stimuleret både sanseligt og emotionelt som det allervigtigste.

Min klare overbevisning og erfaring er, at børns emotionelle ustabilitet med angst, tristhed og vrede er sunde reaktioner på et usundt miljø. Ofte et miljø med stressede voksne, som jeg sammenligner med når “ræven vogter høns”. Det går altså simpelthen ikke det her vi har gang i.

Jeg håber at alle vi “talking heads” istedet skrider til handling og skaber et børnevenligt skolesystem.

Kærlig hilsen

Mia

Leave a Reply